Loading...
We care about our clients

Πελατολόγιο

  Αναζήτηση Προιόντων

  Αναζήτηση

  Innovation Through Simplicity

  Πελατολόγιο

  Η LogicONE έχει εγκαταστήσει εφαρμογές σε περισσότερες από 250 επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα και εξυπηρετεί ακόμη περισσότερες μέσα από το δίκτυο συνεργατών της.

  Δείτε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές εφαρμογές μας:

  Hellenic Thoracic Society

  Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία

  Η νέα επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας διαθέτει σημαντικές online υπηρεσίες, ενεργή συμμετοχή των μελών, επιστημονικό υλικό, και συνεχόμενη ροή πληροφοριακού υλικού.

  http://www.hts.org.gr

  ERE

  Ελληνική Ρευματολογική Εταιρεία

  Η επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας & Επαγγελματικής Ένωσης Ρευματολόγων Ελλάδος.

  http://www.ere.gr

  ERE

  Το σώμα σου μιλάει. Άκουσέ το!

  Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ολοκληρωμένο portal ενημέρωσης του κοινού για το σύνολο των ρευματικών παθήσεων και το ρόλο του ρευματολόγου.

  http://www.tosomasoumilaei.gr

  Mediterranean Journal of Rheumatology

  Mediterranean Journal of Rheumatology

  Το Mediterranean Journal of Rheumatology (MJR) είναι ένα διεθνής peer-reviewed ηλεκτρονικό περιοδικό. Το MJR δημοσιεύει πρωτότυπα άρθρα υψηλής ποιότητας, πάνω σε όλους τους τομείς των ρευματικών νόσων.

  http://www.mjrheum.org

  Hypertension & Diabetes Corner

  Hypertension & Diabetes Corner

  Δημιουργήσαμε για εσάς με επιστημονικό περιεχόμενο το portal υγείας της υπηρεσίας Hypertension & Diabetes Corner.

  http://www.hdcorner.gr

  My Asthma

  My Asthma

  Ένα νέο website για το κοινό για την αντιμετώπιση και τον έλεγχο του άσθματος από την Επιστημονική Ομάδα Άσθματος.

  http://www.myasthma.gr

  Κέντρο Υπέρτασης

  Κέντρο Υπέρτασης

  Το Κέντρο Υπέρτασης έχει πιστοποιηθεί από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Υπέρτασης (European Society of Hypertension) για το κλινικό, ερευνητικό και εκπαιδευτικό έργο και έχει αναγνωριστεί ως «Κέντρο Αριστείας στην Υπέρταση» (Hypertension Excellence Center).

  http://www.kentroypertasis.gr

  LELOS GROUP

  LELOS GROUP

  Η Lelos Group, αποτελεί σήμερα τον πιο σύγχρονο και δυναμικά αναπτυσσόμενο Όμιλο Φαρμακαποθηκών με δραστηριότητες που εκτείνονται στους τομείς της εισαγωγής, εμπορίας, αποθήκευσης και διανομής φαρμάκων, παραφαρμάκων, καλλυντικών και προϊόντων υγείας σε ολόκληρη την Ελλάδα.

  http://www.lelosgroup.gr

  Medi Health

  Medi Health

  The main goal of the MediHealth project is to introduce a novel approach for the discovery of active agents of food plants from Mediterranean diet and other global sources to promote healthy ageing.

  http://www.medihealth.eu

  Medi Health

  ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ - Ζω ελεύθερα!

  Website & Social Network για τις επιπτώσεις του καπνίσματος και τους επιστημονικούς τρόπους διακοπής του.

  http://www.denkapnizo.org

  Galenica

  Galenica

  Η Galenica είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές φαρμακευτικές εταιρίες που προάγει την έρευνα και υπηρετεί με συνέπεια και επιστημονική ευθύνη την υγεία, αναπτύσσοντας υψηλής ποιότητας και καινοτόμα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα.

  http://www.galenica.gr

  Olvos Science

  Olvos Science

  Η Olvos Science έχει καθιερωθεί ως μια από τις πιο δυναμικές ελληνικές εταιρίες στον τομέα των μη υποχρεωτικά συνταγογραφουμένων φαρμάκων (OTC), ιατροτεχνολογικών προϊόντων (CE) και διατροφικών συμπληρωμάτων.

  http://www.olvosscience.gr

  ZEINCRO

  ZEINCRO

  ZEINCRO is a contract research organisation (CRO) specialist in Central- and South-Eastern Europe.

  http://www.zeincro.com

  Pharmanel

  Pharmanel

  Η ΦΑΡΜΑΝΕΛ αποτελεί τον καρπό του οράματος ανθρώπων με κοινές αξίες, οι οποίοι δεσμεύτηκαν, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, να εργαστούν με πάθος για να δημιουργήσουν μία από τις καλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στην Ελλάδα.

  http://www.pharmanel.gr

  One Pharma

  One Pharma

  H One Pharma είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιομηχανίες παραγωγής φαρμακευτικών προϊόντων στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε αρχικά ως εμπορική φαρμακευτική εταιρεία, το 1991 στην Αθήνα με την επωνυμία ΦΑΡΜΑΝΕΛ.

  http://www.onepharma.gr

  Δυναμική Φαρμακαποθήκη

  Δυναμική Φαρμακαποθήκη

  Μια «νέα» ως προς την αντίληψη αλλά «παραδοσιακή» ως προς τις αρχές και αξίες Φαρμακαποθήκη 3ης γενιάς. Περισσότεροι από 500 φαρμακοποιοί σε όλη την Ελλάδα μας επιλέγουν για βασικό τους συνεργάτη.

  http://www.dinamiki.gr

  Ariti

  ARITI

  Η εταιρεία Ariti SA ιδρύθηκε το 1985 και δραστηριοποιείται στο χώρο των ιατρο-τεχνολογικών και φαρμακευτικών προϊόντων για περισσότερο από 30 χρόνια, αποτελεί δε σημαντικό εμπορικό αντιπρόσωπο και συνεργάτη των πλέον διεθνώς αναγνωρισμένων και αξιόπιστων κατασκευαστικών οίκων.

  http://www.ariti.gr

  Nefrologiko

  Πρότυπο Νεφρολογικό Κέντρο

  Τα ΠΡΟΤΥΠΑ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ είναι μονάδες χρόνιας αιμοκάθαρσης και ιδρύθηκαν από την εταιρεία Ariti η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των νεφρολογικών προϊόντων πάνω από 35 χρόνια έχοντας μία τεράστια εμπειρία στις ανάγκες των νεφροπαθών συμπολιτών μας και επιλέγοντας υψηλών προδιαγραφών μηχανήματα και προϊόντα των πλέον αξιόπιστων κατασκευαστών στο κόσμο.

  http://www.nefrologiko.gr

  Αθηναϊκή Mediclinic

  Αθηναϊκή Mediclinic

  Η Αθηναϊκή Mediclinic είναι σήμερα μία σύγχρονη Γενική Κλινική που διαθέτει όλες τις ιατρικές ειδικότητες και τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την παροχή ολοκληρωμένων ιατρικών υπηρεσιών.

  http://www.athinaiki-mediclinic.gr

  ILS Consulting

  ILS Consulting

  We provide a range of consulting services for product development spanning all phases of development.

  http://www.ilsconsulting.eu

  ΕΠΕΜΥ

  ΕΠΕΜΥ - Επιστημονική Εταιρεία για τη Μυοσκελετική Υγεία

  Η «Επιστημονική Εταιρεία για τη Μυοσκελετική Υγεία - ΕΠΕΜΥ» είναι Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, η οποία συστήθηκε το 2010.

  http://www.epemy.gr

  ΕΦΕΧ

  ΕΦΕΧ - Σύνδεσμος Εταιρειών Φαρμάκων Ευρείας Χρήσης

  Κεντρική αποστολή του ΕΦΕΧ είναι να υποστηρίζει την βιώσιμη ανάπτυξη της αυτοφροντίδας και να δημιουργεί προστιθέμενη αξία για τα μέλη του, τους πολίτες και τους φορείς υγείας/επαγγελματίες υγείας.

  http://www.efex.gr

  Varelas

  ΒΑΡΕΛΑΣ - Χημικά & Διαγνωστικά

  Η ΒΑΡΕΛΑΣ Α.Ε. είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες των κλάδων της Υγείας και Βιο-Ιατρικής Έρευνας, τους οποίους υπηρετεί με συνέπεια και επιστημονική ευθύνη, διαθέτοντας υψηλής ποιότητας και καινοτόμα προϊόντα.

  http://www.varelas.gr

  Tech-Line

  Tech-Line Chemicals Quality Control

  H εταιρία Tech-Line A.E.E. ιδρύθηκε το 1989 ως μια νέα, δυναμική και ανερχόμενη εταιρία με σκοπό την εμπορία και διακίνηση χημικών και αναλωσίμων χρωματογραφίας σε εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου.

  http://www.techlinesa.com

  Eye Pathology

  Ινστιτούτο Οφθαλμικής Φλεγμονής & Παθολογίας Οφθαλμού

  Ο στόχος του Ινστιτούτου μας, σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές, είναι η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών σε όλους τους ασθενείς, που πραγματικά τις χρειάζονται.

  http://www.eyepathology.gr

  ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε.

  ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε.

  Ο ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε. είναι σήμερα ο μεγαλύτερος, πιο σύγχρονος και δυναμικά αναπτυσσόμενος Όμιλος εταιρειών εμπορίας και διανομής φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων και υπηρεσιών.

  http://www.prosyfape.gr

  ΠΑΝΣΥΦΑ

  HELLENIC SOCIETY OF RESPIRATORY & OCCUPATIONAL CHEST DISEASES

  Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Πνευμονοπαθειών & Επαγγελματικών Παθήσεων Θώρακος.

  http://www.ethorax.gr

  ΕΠΝΕΛ

  Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας

  Σκοπός της Ένωσης είναι η προαγωγή των ευρύτερων επαγγελματικών σκοπών των μελών της, η με κάθε σύννομο τρόπο προστασία της ειδικότητας, η προαγωγή και αναβάθμιση του ιατρικού επαγγέλματος εν γένει, καθώς και η εκπροσώπηση της χώρας μας στα οικεία όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

  http://www.epnel.gr

  ΠΑΝΣΥΦΑ

  Global Development

  Global Development is a new potential pharmaceutical company specialized on developing innovative ECDT dossiers. The Global Development team is dedicated and professional, with a wide range of academic competence and solid experience in global generic market as well as of interacting with the various regulatory authorities worldwide.

  http://www.globaldevelopment.gr

   
  Powered by ONEControl